Informacje

dodatkowe informacje o naszej restauracji..

Oferta Świąteczna dla firm

Szanowni Państwo,

  Wielkanoc tuż, tuż!  Aby mogli Państwo do woli cieszyć się atmosferą tych niezwykłych Świąt proponujemy tradycyjne przysmaki w naszym wykonaniu. Jak co roku przygotowaliśmy dla Państwa świąteczne menu na firmowe spotkania wielkanocne. 

 Nasi kucharze przyrządzą Państwu smaczne potrawy - zarówno te polskie, tradycyjne, jak również te w bardziej nowoczesnym wydaniu. O spokojną i sprawną obsługę wielkanocnego spotkania zadba nasza wykwalifikowana kadra kelnerska. 
 Co roku mamy zaszczyt organizować spotkania świąteczne zarówno u Państwa w firmie jak i w naszej restauracji. Nasza oferta to doskonała propozycja na catering wielkanocny, uroczystość firmową w pracy czy też spotkanie „przy jajeczku”. Do wyboru Gości proponujemy kilka wariantów menu świątecznego z propozycjami zimnych przekąsek, słodkości oraz dań ciepłych. Zapraszamy do zapoznania się z naszą wielkanocną ofertą cateringową. 
   
  Chcecie Państwo spędzić czas z przyjaciółmi poza firmą? Zachęcamy do organizacji wielkanocnych spotkań z pracownikami u nas w lokalu i cieszenia się świąteczną atmosferą. A od nas w prezencie dostaniecie Państwo dodatkową porcję wolnego czasu aby spędzić go z przyjaciółmi, ponieważ my zajmiemy się wszystkim.

   Menu wielkanocne I   

  BUFET ZIMNY


Pasztet wielkanocny z sosem Cumberland
Trio wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
Wędliny i mięsa pieczone
Schab w galarecie
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo 

  Cena pakietu – 52 zł brutto za osobę (48,15 zł netto)   



Menu wielkanocne II 

  BUFET ZIMNY

Trio wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab w galarecie
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

  BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna

Cena pakietu – 62 zł brutto za osobę (57,41 zł netto)
 

  Menu wielkanocne III
ZUPA

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem 

  BUFET ZIMNY 

 Trio wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab w galarecie
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo 

  BUFET DESEROWY 

 Mazurek wielkanocny
 Baba wielkanocna

  NAPOJE 

 Kawa, herbata (z zaparzaczy), dodatki: mleko, cukier, cytryna 

 Soki owocowe – 0,25l /os. 

 Woda mineralna niegazowana – 0,25l /os. 

 
Cena pakietu – 95 zł brutto za osobę (87,96 zł netto)
 


Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji „Christ Restaurant”, ul. Kazimierza Wielkiego8; 20-611 Lublin 


  Menu Świąteczne do własnej kompozycji 

 Dla tych Państwa, którzy chcieliby sami stworzyć własne wigilijne menu, przedstawiamy poniżej listę naszych świątecznych potraw. Prosimy o wysłanie nam maila z Państwa wyborem na hm.agnieszka@christrestaurantpl. Przygotujemy wówczas dla Państwa indywidualną ofertę wigilijną.
Jeśli potrzebujecie Państwo propozycji menu odpowiadającego specjalnym wymaganiom (dieta bezglutenowa, bezlaktozowa, wegetariańska, vegańska), uprzejmie prosimy o wiadomość - skomponujemy indywidualne menu spełniające powyższe wymagania.

  ZUPY 

 Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
Barszcz biały z kiełbasą
Krem z pomidorów 

  DANIA GŁÓWNE

  Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem
Pieczona karkówka w sosie z rozmarynowym
Polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Soczysty filet z piersi kurczaka zapiekany w cieście francuskim
Pierś z kurczaka faszerowana mozarellą i suszonymi pomidorami
Kaczka z pieca na pieczonych jabłkach z sosem żurawinowym
Łosoś pieczony w folii z warzywami
Ziemniaki opiekane
Kopytka
Ryż z warzywami
Warzywa z wody z masłem
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchewki
Buraczki zasmażane 

  BUFET ZIMNY

 Jajka faszerowane pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
Jajka faszerowane pieczarkami
Jajka faszerowane musem chrzanowym i szynką
Jajka faszerowane tuńczykiem i kaparami
Jajk po szkocku
Mięsa pieczone własnego wyrobu
Schab w galarecie
Wybór pasztetów
Baleron białoruski
Tymbaliki drobiowe (galaretki)
Tatar wołowy
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Tatar śledziowy
Tatar z łososia wędzonego
Rolada szpinakowo-łososiowa
Sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa z jajkami
Sałatka ziemniaczana
Pieczywo 

  BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik 

  WIELKANOCNE KANAPKI BANKIETOWE

Kanapki bankietowe z pastą jajeczną i pomidorem
Kanapki bankietowe ze schabem na musie chrzanowym
Kanapki bankietowe z szynką i oliwką zieloną
Kanapki bankietowe z pasztetem i domowymi piklami
Kanapki bankietowe z tuńczykiem i kaparami
Kanapki bankietowe z łososiem, cytryną i koperkiem
Kanapki bankietowe z serem camembert i winogronem
Voul-au-vent z musem chrzanowo-łososiowym