Praca

Aktualne oferty pracy w naszej restauracji:

– organizator eventów
poszukujemy osoby z pomysłami i doświadczeniem w organizacji różnego rodzaju eventów, zarówno mniejszych jak i dużych imprez

– kucharz/ Szef Kuchni
Jeżeli:
– jesteś kreatywny i nie boisz się wyzwań,
– posiadasz doświadczenie na stanowisku Szefa kuchni/ zastępcy Szefa kuchni/ kucharza zmianowego
– jesteś otwarty na nowe produkty i trendy kulinarne,
– masz wysoką kulturę osobistą,
– potrafisz zarządzać zespołem,
– jesteś odpowiedzialny i zaangażowany w swoje działania,
– jesteś odporny na sytuacje stresowe,
– chcesz się rozwijać zawodowo
przyślij nam swoje CV.

Oferujemy:
– atrakcyjne wynagrodzenie,
– umowę o pracę,
– możliwość rozwoju,
– miłą atmosferę sprzyjającą współpracy.

Opis stanowiska :

• Przygotowywanie i nadzorowanie przygotowywania potraw zgodnie ze standardami i recepturami obowiązującymi w restauracji
• Eliminowanie zagrożeń skażenia oraz zanieczyszczenia żywności i ograniczenie do minimum strat żywności .
• Planowanie zamówień towarów i kontrola jakości dostarczanych surowców i potraw.
• Tworzenie i aktualizacja receptur.
• Opracowywanie kart menu.
• Szkolenie pracowników kuchni.
• Nadzorowanie pracy i przestrzegania przez podległych pracowników obowiązujących norm i receptur oraz przepisów.
• Przestrzeganie zasad HACCP.
• Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
• Kontrola kosztów.